UPBEAT: vul de Sciensano festival enquête in!

Heb jij deze zomer een van onze Belgische muziekfestivals bezocht? Dan wil Sciensano graag jouw feedback. Met jouw input willen zij de preventie-, veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op festivals optimaliseren. Vul je hun festival enquête in?

Festivals zijn de ideale setting om uit de bol te kunnen gaan en alles los te laten, maar soms gaan we over onze grenzen. Om ervoor te zorgen dat iedereen een veilige en gezonde festivalervaring heeft en festivalgangers ook de nodige hulp vinden als ze die nodig hebben, wil Sciensano, het Belgisch instituut voor gezondheid, de preventie-, veiligheids- en gezondheidsmaatregelen op festivals optimaliseren. Om dat te doen hebben zij het UPBEAT-project uitgewerkt.

Het doel van het UPBEAT-project is om een beter inzicht te krijgen in de verschillende alcohol- en druggerelateerde initiatieven die op de Belgische zomerfestivals worden genomen om een veilige en plezierige ervaring voor alle festivalgangers te garanderen. Als onderdeel van het project wordt aan festivalgangers gevraagd om via een enquête na het festival hun feedback, mening en inzichten te delen. De enquête wordt uitgevoerd door de unit Illegale drugs van Sciensano, die bijdraagt aan het vormgeven van het toekomstige drugsbeleid in België.

Vul jij ook hun festivalenquête in? De bevraging is anoniem en duurt ongeveer 10 minuten om in te vullen.

Je vindt de bevraging hier: https://surveys.sciensano.be/index.php/527746?lang=nl

Je dient statistieken, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.