Open Bedrijvendag: neem een kijkje achter de schermen bij Splendit!

Altijd al eens achter de schermen willen kijken bij één van de succesvolste AV-bedrijven uit onze sector? Dat kan op 6 oktober tijdens de Voka Open Bedrijvendag! BESA-member Splendit opent dan speciaal de deuren voor het grote publiek.

Al voor de 34ste keer op rij wordt op de eerste zondag van oktober de openbedrijvendag georganiseerd. Honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren openen dan de deuren voor het grote publiek. Ook bedrijven uit onze sector doen mee. Zo kan je een kijkje nemen bij BESA member Splendit, een one-stop-shop waar artiesten en organisatoren terecht kunnen voor alles wat hun show nodig heeft..

Het bedrijf uit Aalst werd opgericht in 2009 en groeide uit tot een vaste waarde in de sector. Behalve voor rental van professioneel licht- en geluidsmateriaal kan je bij hen terecht voor de volledige technische productie van TV-shows, concerten, festivals, grote bedrijfsevents en tournees van artiesten.

Ook dochterbdrijf en BESA member Kick Backline is een gevestigde naam in de sector. Hun ‘backline’ – muziekinstumenten en alles daarrond – en DJ-materiaal stond al op heel wat concertpodia. Kick heeft waarschijnlijk de grootste stock van Europa van muziek instrumenten, 120 drumstellen, honderden gitaarversterkers en nog zoveel meer. Een ander dochterbedrijf is dan weer Gravity dat gespecialiseerd is in motion-technieken. Met hun computergestuurde motoren en takels laten ze alle objecten tijdens shows veilig bewegen.

Meer info: https://www.openbedrijvendag.be/bedrijven/splendit/