Kom mee naar de Event Summer Drink op 28/08!

Voor de start van het drukke najaar nodigen we je samen met ACC en EventNews graag uit voor een verfrissende Summer Drink op 28 augustus 2024 in Soko Rooftop in Kraainem, de perfecte gelegenheid om te netwerken met (potentiële) klanten en collega’s uit de sector.

Of je nu tot over je oren in het werk zit in de festivalwereld of geniet van een welverdiende zomerbreak, september belooft opnieuw een drukke periode te worden waarin de eventsector een versnelling hoger moet schakelen.

Maar alvorens we allemaal weer ‘back to business’ gaan, willen we samen met de collega’s van ACC en onze mediapartner EventNews de eventprofessionals nog even samenbrengen voor een informele netwerkavond. We nodigen je dus met veel plezier uit voor de Summer Drink op 28 augustus 2024 in Soko Rooftop in Kraainem. Mis deze gelegenheid niet om te netwerken en samen het nieuwe seizoen in te luiden!

Zet de datum alvast in je agenda! We kijken er samen met onze collega’s van ACC en EventNews naar uit om je te verwelkomen.

Meer info: