Sectoronderzoek: een nieuw kwartaal, een nieuwe enquête!

Ben jij professioneel actief in de Belgische eventsector? Vul dan nu de kwartaalenquête van de Event Confederation in! Zo houden we de vinger aan de pols over wat leeft in de sector.

Ben jij professioneel actief in of betrokken bij het organiseren, ondersteunen van en/of toeleveren aan evenementen in België? Vul dan tijdens de maand juli zeker de korte kwartaalenquête van de Event Confederation in!

Je vindt de kwartaalenquête hier: https://ivox.bevox.be/sectorsurveyq32024

Met dit sectoronderzoek wil de Event Confederation samen met de aangesloten eventfederaties (waaronder ook BESA) en onderzoekspartner iVOX  de vinger aan de pols houden over enkele belangrijke kernindicatoren bij de verschillende types event professionals die onze eventsector rijk is.

Er wordt ook gepeild naar de uitdagingen, bezorgdheden en noden van op het terrein. Zo kan de Event Confederation als koepelorganisatie de eventsector in ons land beter vertegenwoordigen, verdedigen en informeren.

Benieuwd naar de onderzoeksresultaten van het sectoronderzoek van vorig kwartaal? Lees dan hier de onderzoekssamenvatting.