BESA Nieuwsbrief 07/24

Heb je onze nieuwsbrief van juli niet in je mailbox gekregen? Lees hem dan hier.

Voor velen onder ons is nu de drukste periode aangebroken, met festival na festival om zowel on stage als backstage het beste van zichzelf te laten zien. Anderen trekken dan weer de deur achter zich dicht om te genieten van die paar weken waarop het even minder druk is. Beiden wensen we een heerlijke zomer toe, ook al is de zomerzon niet altijd van de partij.

De zomerzon was er wel tijdens de exclusieve BESA Backstage op de wei van Rock Werchter, waarmee we het festivalseizoen aftrapten. Er volgen natuurlijk nog meer van deze leuke uitjes waar we met collega's en klanten kunnen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen jou dus ook te mogen verwelkomen op één van onze volgende netwerkmomenten. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

In afwachting daarvan wensen we je alvast een fantastische zomer, of je nu staat te werken op één van de vele geweldige festivals of zomerevenementen waar ons land zo in uitblinkt, of eerder de drukte even on hold hebt gezet voor een verdiende pauze. In beide gevallen: enjoy!

Het BESA team

De rest van de nieuwsbrief kan je HIER lezen.

Ben je nog niet geabonneerd maar wil je de nieuwsbrief toch graag in je mailbox krijgen, laat dan HIER je gegevens achter.

Heb je als BESA lid een nieuwtje dat je graag wil delen met de collega’s, aarzel dan niet om ons dat te laten weten!

Photo by Kenta Kikuchi on Unsplash