Nieuwsbrief 04/23

Heb je onze paasnieuwsbrief van april niet in je mailbox gekregen? Lees hem dan hier.

Het prettige lentezonnetje van de afgelopen dagen doet ons meteen met veel goesting uitkijken naar wat de rest van het voorjaar en de zomer ons zullen brengen. Niet dat we de afgelopen maanden stil hebben gezeten. We verkozen een nieuwe Raad van Bestuur en maakten werk van een goed gevuld opleidingsprogramma: BA4/BA5, VOL-VCA, EHBO, preventieadviseur niveau 3, enz. …

En dan hebben we het nog niet gehad over onze eventkalender. Het was meteen raak met een nieuwjaarsreceptie en nocturne op het Autosalon, gratis tickets voor ISE23 in Barcelona, een schitterende BESA Meet The Members bij The Fungroup en natuurlijk Echo23, dat een schot in de roos was! En het is nog niet gedaan want we hebben deze lente nog meer lekkers voor jullie in petto met een voorstelling van de Red Star Line musical gevolgd door een exclusieve backstage tour in het Studio 100 Pop-Up Theater en gratis tickets voor Prolight+sound in Frankfurt.

2023 heeft alvast een vliegende start genomen. We hopen dat het ook voor jou en je medewerkers, collega's en familie een mooi eventjaar wordt!

Het BESA team

De rest van de nieuwsbrief kan je HIER lezen.

Ben je nog niet geabonneerd maar wil je de nieuwsbrief toch graag in je mailbox krijgen, laat dan HIER je gegevens achter.

Heb je als BESA lid een nieuwtje dat je graag wil delen met de collega’s, aarzel dan niet om ons dat te laten weten!

De vorige edities van onze nieuwsbrief vind je in het archief op onze website: https://b-esa.be/nl/nieuws/newsletter-archief

Photo by Annie Spratt on Unsplash