Juridisch advies voor freelancers & kleine bedrijven: Legal Freaks

Als freelancer of kleine onderneming is het niet altijd gemakkelijk om op vlak van legal helemaal mee te zijn. Wist je dat je hulp kan vragen bij Legal Freaks? Deze legal managers helpen freelancers en kleine bedrijven professionaliseren en ontzorgen op vlak van legal.

De meesten onder ons hebben niet alleen geen tijd, ze hebben ook geen kaas gegeten van legal. Toch is het belangrijk om hier aandacht aan te schenken om jezelf juridisch in te dekken en extra kosten te vermijden. Daarom werkt BESA samen met een juridische partner die je hierbij kan helpen. Dat is Legal Freaks.

Legal Freaks is een juridisch advieskantoor voor kleine bedrijven en start-ups. Zij geven niet alleen juridisch advies, maar willen je ook de juridische inzichten brengen die je nodig hebt. Begrijpbaar, praktisch en hands-on juridisch advies is dan ook hun handelsmerk. Legal Freaks schrijft heldere en begrijpbare juridische documenten die zorgen dat je deals zo snel mogelijk kan afsluiten. Freekje en Deborah ondersteunen je met praktisch en hands-on advies dat je onmiddellijk in de praktijk kan brengen. Als je wil kunnen zij zelfs het volledige legal management van je onderneming opzetten en uitvoeren zodat jij de handen vrij hebt voor het fundament van je bedrijf.

Vooraleer Legal Freaks voor jou uit de startblokken schiet, willen zij uiteraard jouw onderneming en werking eerst goed leren kennen. In de Legal Freaks Groeiscan worden aan de hand van 7 topics de noden, risico’s en opportuniteiten van je onderneming op juridisch vlak in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt een actieplan opgesteld met concrete deliverables en timings. De uitvoering daarvan wordt gespreid over een aantal maanden, zo blijft het voor jou betaalbaar en voor Legal Freaks werkbaar.

Duiken er intussen andere vragen op? Dan worden die met plezier meegenomen. Heb je enkel een advies of contract nodig? Dat kan uiteraard ook.

Lees ook: https://www.b-esa.be/nl/nieuws/legal-freaks-juridische-partner-voor-besa-freelancers

Meer info: https://legalfreaks.be/