Er hangt magie in de lucht met Matrix Droneshows!

Nu de dagen beginnen te korten en de feestdagen dichterbij komen, is er niets betoverender dan de magie van een prachtige droneshow die de hemel verlicht. Dat is de specialiteit van Matrix Droneshows, onderdeel van BESA member The Circle Group. Hun kant-en-klare of volledig op maat van jouw wensen gemaakte droneshows maken van elk event een unieke en onvergetelijke ervaring!

Met de herfst en winter voor de deur begint de avond al vroeg met een gezellige schemering. Het is dé tijd van het jaar waarin we beginnen uit te kijken naar die speciale momenten zoals Halloween, Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Haast allemaal zijn het feesten waarbij vuur en licht een speciale rol spelen en wat is er magischer dan te genieten van een lichtspektakel tegen de nachtelijke hemel!

Enter Matrix Droneshows. Met hun spectaculaire next level droneshows die de donkere hemel verlichten met fonkelende choreografieën tillen ze een lichtspektakel naar een ander niveau. Het resultaat is een unieke ervaring, perfect om elk evenement net dat tikkeltje extra te geven. Op zoek naar iets nieuws en eens iets anders voor bijvoorbeeld een nieuwjaarsviering? Dan is dit waar je naar op zoek bent! Drones kunnen bovendien gecombineerd worden met lasers of andere lichteffecten. En ook indoor kan een droneshow zorgen voor een fantastische beleving!

Je dient statistieken, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Matrix Droneshows biedt voordelige pre-made shows maar je kan uiteraard ook kiezen voor een volledig op maat gemaakte show, afgestemd op jouw wensen en thema. Een pre-made show hoeft overigens absoluut niet in te boeten op impact en wow-factor en is even magisch, ook al liggen de kosten voor zo’n show wel aanzienlijk lager.

Het bedrijf gaat er prat op dat hun drones voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en is erg trots om het eerste Belgische bedrijf te zijn met een exploitatievergunning in de categorie “specifiek”. Hun zwermen drones zijn lichtgewicht en klein voor de veiligheid maar toch zeer effectief en met een hoge LED lichtopbrengst.

Benieuwd? Matrix Droneshows geeft je graag meer info: https://matrixdroneshows.be/