DynaTable: een nieuwe en innovatieve licht-oplossing van Soundfield

BESA-member Soundfield lanceert DynaTable, een innovatieve licht-oplossing voor events waar traditionele belichting niet mogelijk is.

Dat onze leden niet stil zitten bewijst Soundfield, dat met DynaTable een innovatieve licht-oplossing lanceert voor events waar traditionele belichting moeilijk is of gewoonweg niet mogelijk.

Het gaat om een stijlvolle tafelverlichting die zorgt voor sfeervol licht op de tafel, de borden en in de event-ruimte. Het systeem is volledig draadloos en door de wireless lichtsturing flexibel inzetbaar op de meest bijzondere locaties. Ideaal als je het licht op de tafel altijd onder controle wil hebben.

Soundfield krijgt wel vaker vragen van klanten die een speciale oplossing nodig hebben en het is net zo’n special request die tot de lancering van DynaTable heeft geleid. Voor een exclusief galadiner in een historisch pand in Barcelona, waar geen klassiek licht gebruikt mocht worden – geen kaarslicht, geen ophanging aan het plafond, geen statieven – en waar tijdens de show een volledige black out nodig was, werkte Soundfield een eerste prototype uit van wat uiteindelijk DynaTable zou worden.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Het systeem werd door Soundfield in samenwerking met So-Light ontwikkeld, van dat allereerste prototype tot het finale ontwerp. Een jaar lang sleutelden de light engineers en designers aan het concept, want niet alleen de sfeer van de verlichting, ook het high end design van de lampen zelf moest helemaal juist zitten. Daarbij komt ook dat de lampen ook gemakkelijk in gebruik moeten zijn voor de technische crew die ze moet installeren. De lampen zijn dus niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel en praktisch. Zo zitten ze handig verpakt in flightcases en kunnen ze daarin ook worden opgeladen. Wie de nieuwe verlichting nu ziet, kan alleen maar beamen dat het bedrijf geslaagd is in zijn opzet!

DynaTable is vanaf nu exclusief te huur bij DecoLight-rent of via Soundfield zelf.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Samen met DecoLight-rent lanceren we een innovatieve licht-oplossing: de DynaTable. DynaTable is vanaf nu én exclusief via DecoLight-rent te huren. En Soundfield zorgt ervoor dat het licht op de tafel altijd onder controle blijft.

Tijdens shows een gpede oplossing

Soundfield