De winnaars van de Gault&Millau Event Catering Awards 2023 zijn gekend!

Op 11 september werden de Gault&Millau Catering Awards 2023 uitgereikt. Ook de eventcateraars vielen in de prijzen: er werden vier categorieën van Event Catering Awards uitgereikt. Proficiat aan de winnaars!

Afgelopen maandag 11 september 2023 werden in het Maison de la Poste in Brussel al voor de vijfde keer de Catering Awards uitgereikt door Gault&Millau. En daar hoorden deze keer ook opnieuw de eventcateraars bij.

Er werden vier Event Catering Awards uitgereikt. Eventcateraars die zich bijzonder hebben onderscheiden met een innoverende aanpak of die een verschil maken op vlak van een gezond en duurzaam voedingsbeleid vielen in de prijzen. Er werd ook een speciale Gault&Millau Event Catering Award voorzien voor een evenement dat er als een uitzonderlijke culinaire belevenis met kop en schouders uitstak. En tot slot is er een erkenning voor event catering chefs die via een specifieke wedstrijd professioneel het beste van zichzelf hebben getoond.

De winnaars van de Gault&Millau Event Catering Awards 2023:

  • Innovative Catering Concept of the Year: De Feestarchitect, Destelbergen
  • Healthy Event Caterer of the Year: Elisabeth Catering, by a Room with a ZOO, Antwerpen
  • Best Catering Event of the Year: KMSKA met Seppe Nobels X Instroom en J&M Catering, 22 mei 2023, Antwerpen
  • Event Catering Chef of the Year – Goud: Han Smits, Gastronomie Nicolas, Beerse
  • Event Catering Chef of the Year – Zilver: Tim Nowé, Sir Catering, Gent
  • Event Catering Chef of the Year – Brons: Stefaan Urkens, Silverspoon, Schelle

Naar aanleiding van de Gault&Millau Catering Awards 2023 werd een digitaal magazine uitgegeven waarin de winnaars uitgebreid aan bod komen. Je vindt het magazine  hier.

Foto: Gault&Millau