De Vlaamse globalisatiepremie: dringende bevraging!

We hebben jouw hulp nodig! We willen samen met de andere eventfederaties nagaan in welke mate de bedrijven uit onze sector beroep kunnen doen op de Vlaamse globalisatiepremie. Vul je onze enquête in?

De Vlaamse regering heeft extra steunmaatregelen aangekondigd voor bedrijven met zwaar omzetverlies in 2020, waaronder de bedrijven uit de evenementensector. Eén van deze extra maatregelen is de globalisatiepremie voor de grote bedrijven in de sector, die door hun zware kostenstructuur niet geholpen zijn door de reeds bestaande hulpmaatregelen.

Het mechanisme om in aanmerking te komen voor deze premie werd na overleg met de sector al versoepeld maar om te bekijken of de globalisatiepremie zoals ze nu bestaat werkbaar is voor de eventbedrijven, wil BESA samen met de andere sectorverenigingen nagaan in welke mate haar leden er een beroep op kunnen doen. Mogen we jullie dan ook vragen om 5 minuutjes van jullie tijd om deze korte bevraging in te vullen?

Je vindt de bevraging hier: http://bit.ly/39MJCOv

De bevraging wordt afgesloten op zondag 7 februari 2021 om 19u00.

Meer info over de globalisatiepremie vind je hier: https://www.unizo.be/advies/de-globalisatiepremie-als-je-onderneming-2020-door-de-coronacrisis-minstens-70-90#voorwaarden

Photo by Volkan Olmez on Unsplash