DB Video en Nimblerr tillen AV naar een hoger niveau tijdens de Europese Parlementsverkiezingen 2024

BESA member DB Video is terecht trots op haar rol als vooraanstaande audiovisuele partner van het Europees Parlement. Het bedrijf ontwikkelde samen met Nimblerr een compleet audiovisueel pakket voor de Europese Parlementsverkiezingen 2024.

DB Video en Nimblerr hebben samen een uitgebreid audiovisueel pakket ontwikkeld om te zorgen voor een vlekkeloze en boeiende audiovisuele productie tijdens de recente Europese Parlementsverkiezingen. Met hun hoogwaardige audiovisuele diensten, inclusief geavanceerde grafische ontwerpen, multi-camera setups, dynamische LED-walls en naadloze streamingoplossingen bewezen ze nog maar eens hun sterkte en toewijding als betrouwbare full audiovisual media partner!

BESA member DB Video is een toonaangevend bedrijf op het gebied van audiovisuele productie, dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen en betrouwbare service. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, biedt DB Video ongeëvenaarde diensten aan klanten over de hele wereld. Hoe het team de logistiek, de technische aspecten en het risicobeheer voor dit project succesvol heeft aangepakt zie je in onderstaande behind-the-scenes video.

Enkele cijfers die tot de verbeelding spreken:

  • 45 camera's ingezet voor naadloze dekking
  • Uitzending in 24 talen verspreid over 27 EU-lidstaten
  • Meer dan 500 lichtarmaturen gebruikt
  • Een LED-wall van 193 vierkante meter geïnstalleerd
  • 120 nieuwsstand-ups overzien door het team
  • Meer dan 250 medewerkers betrokken bij het project
Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Foto: DB Video.