Event Confederation Field Trip: Waregem Koerse

Wanneer

23 augustus 2024    
14:00 - 18:00

Waar

Event Confederation zet in op kennis- en talentontwikkeling. In het kader hiervan organiseren we  tijdens de zomer van 2024 enkele relevante field trips voor de eventsector rond duurzaamheid, veiligheid, innovatie en human capital.

Elke field trip ontvangen we graag een 20-tal event professionals. Of je nu werkt in de private of publieke sector, iedereen is welkom die actief is in onze Belgische eventsector als organisator en/of toeleverancier. De field trips zijn bovendien gratis, dus de inschrijvingen staan open zolang de voorraad strekt. Wees daarom snel en schrijf je in via de academy-pagina op onze website.

Veilige en futureproof events – Waregem Koerse (23 augustus)

Op vrijdag 23 augustus komen we om 14u samen in Waregem, waar vijf dagen later naast politie ook honderden stewards en vrijwilligers worden ingezet om de veiligheid van 40.000 bezoekers tijdens de wedrennen te garanderen. Waregem Koerse is één van de oudste sportevenementen in ons land en blijft na 177 jaren nog steeds relevant ondanks allerlei crisissen zoals Wereldoorlogen, financiële crisissen, pandemieën … Maar hoe innoveer je en pas je jouw event aan om ook financieel gezond te blijven?

Programma:

  • 14u00: welkom door Event Confederation
  • 14u15: rondetafelgesprek met Waregem Koerse
  • 15u30: safety tour achter de schermen
  • 16u30: closing drinks

→ Klik hier voor meer info en om je in te schrijven voor deze field trip.