Event Confederation Field Trip: Corda Arena

Wanneer

27 augustus 2024    
14:00 - 18:00

Waar

Event Confederation zet in op kennis- en talentontwikkeling. In het kader hiervan organiseren we tijdens de zomer van 2024 enkele relevante field trips voor onze eventsector rond duurzaamheid, veiligheid, innovatie en human capital.

Elke field trip ontvangen we graag een 20-tal event professionals. Of je nu werkt in de private of publieke sector, iedereen is welkom die actief is in onze Belgische eventsector als organisator en/of toeleverancier. De field trips zijn bovendien gratis, dus de inschrijvingen staan open zolang de voorraad strekt. Wees daarom snel en schrijf je in via de academy-pagina op onze website.

Hoogtechnologische events – Corda Arena (27 augustus)

Op dinsdag 27 augustus ontvangen we je graag om 14u in Hasselt, waar met Corda Arena de meest hoogtechnologische belevingsarena van Europa wordt gebouwd. Deze toekomstige eventlocatie zal pas begin 2026 openen, maar opent nu al exclusief haar virtuele deuren voor onze event professionals. Kom er alles te weten over de next-gen-eventbeleving en hoe je zelf avatars en hologrammen kan maken voor jouw event.

Programma:

  • 14u00: welkom door Event Confederation
  • 14u15: presentatie Corda Arena & next-gen-event-experience
  • 15u00: demosessie van verschillende technologieën
  • 16u00: rondleiding Corda Arena en Campus
  • 16u30: closing drinks

→ Klik hier voor meer info en om je in te schrijven voor deze field trip.